Almanacka med kommande aktiviteterna.

Här ligger en kalender för hösten 2019.

Femkamp på Liseberg
Torsdagen den 22 augusti 18:00 (ftim)

Klockan 18.00 ses vi inne på stjärnornas krog där vi som vill tar oss en matbit och sedan bestämer vi vilka grenar som skall avhandlas denna dag. Femkamp kan som bekant alla kan vara med på. Det enda vi med säkerhet vet är att den avslutas med luftgevär. Grenarna varvas med vätskekontroller, och slutsegraren kommer att gå hem med Apotekarns överraskning.
Anmäl dig till #311 Andersson så vi vet om du kommer, det går givetvis att dyka upp oanmäld.


Surströmming
Fredagen den 6 september 19:00.

Tillsammans med Norrland Gille har vi vårt årliga surströmmingskalas. Vi avnjuter denna norrländska specialitet för att hålla kontakt med våra norrländska rötter i Sundsvall. Utbynäs SKs klubbhus står som lokal för denna festivitet.

Obligatorisk anmälan till #3 Söderlund


Ölprovning
Torsdagen den 19 september ca 18:00. (ttim)

Ni som minns SKKFs tidigare ölprovningar, i höstas inte minst, vet att vi brukar finna ett lämpligt och trevligt bryggeri att besöka. Nu har turen kommit till SAD ROBOT i Aröds industriområde.
I ölprovningen ingår mat till ett pris på 500 kr. Vi väljer mat från deras meny, se hemsidan, www.sadrobot.se/meny/ och får smaka på 5-6 sorter av deras bästa öl.
Ett andra alternativ är att ”bara” smaka på deras öl, då är kostnaden 360 kr.

Bestäm dig för vad du önskar äta och kontakta mig, Kenneth Lindblom, #305, snarast om ditt val och gör en anmälan. Ring på telnr 070 267 71 44 eller maila mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Senast torsdagen den 12 september.

Observera att puben bara tar kortbetalning, så kom ihåg att ha med fungerande kort. All betalning görs på plats för var och en. Efter provningen går det att köpa öl direkt i baren, om man så önskar.


SKKFs öppna bowlingmästerskap
Torsdagen den 17 okt. 19:00 (mat 18.00) (ttim)

Vi får se om röken lagt sig ännu efter förra årets batalj. Vi beger oss till Majorna och Majornas bowling vid Stigbergstorget. Det finns möjlighet att äta innan. Vill du äta får du vara där kl 18:00.
#311 Andersson tar emot anmälningar


Baka i Bullaren
Lördagen den 26 oktober 10:00-17:00 ca

Vi åker till Johansson i Bullaren och bakar bröd i hans vedeldad ugn en lördag. Vi börjar baka någon gång runt 10-10:30. Vid tolv-ettiden är det lunch och det hela avslutas med en soppa runt fyratiden.

Arrangemanget kommer att pågå så gott som hela dagen och man är välkommen att dyka upp eller droppa av när man vill. Känner man för att stanna över och har husbil eller husvagn finns det utrymme för det med.

Kostnad ca 100 :- samt egen dryck. Johansson bjuder på lunch och middag.

Kenneths fru är välkommen också. Blir vi väldigt många får vi turas om att baka bara.

Anmäl till #311 Andersson senast fredag 18 oktober. Då får du också reda på adressen.


SKKFs öppna Dartmästerskap
Torsdagen den 21 nov. 19:00 (18.00 mat) (ttim)

Ettans pokal står på spel. För att erövra den behöver du vara säker med pilarna. Biljardpalatset kl 18.00 om man vill äta innan, annars 19.00.
#305 Lindholmen tar emot anmälningarna


Julbord på Liseberg

Inget bokning är verifierad än, mer information kommer. Kolla mailbox eller hemsida.