dimmaEn dag som började som alla andra Kennethdagar, man vaknar glad och full av iver av vad dagen kommer att innehålla. Vi börjar med Årsmöte, ärtsoppa, pannkakor, punsch och Kennethbakelse på S/S Marieholm vid Operan. Eller, det var så det var tänkt. Att vi skulle ha ärtsoppa hade inte nått kocken vilken således inte hade tillagad anmodad rätt till oss. Istället blev det dagens rätt, pannkakor och punsch. Till efterrätt vill man ju ha den gudomliga Kennethbakelsen med men se, även här stötte vi på patrull. Tydligen ser konditorierna i stan det som en så stor ära att få baka denna ljuva bakelse att man ville ha två veckors notis. Istället blev det en annan bakelse som fick verka som substitut. Nåja, här var det slut på eländet för dagen och resten av dagen gick i moll.

Årsmötet lockade tolv bröder och det flöt på bra. Det beslutades bland annat att vi skall ha ett utskott som tar fram ett program till nästa års 15-års jubileum av Framsidan som lokalklubb. Arbetet med att få en spårvagn döpt till Kenneth fortsätter också oförtrutet.


Allt som kom fram går att läsa i årsmötesprotokollet här>>.


Muskulösa badpojkarEfter avslutat årsmöte begav vi oss till hotell Opalen för traditionsenlig hummning och mummning vilket innebär bastubad och relax. Tyvärr var det inte bara i bastun det var dimmigt denna dag, även vädret utanför var lite tråkigt och dimmigt fast inomhus där vi huserade var det bara muntra miner. Apotekar'n hade fixat så vi hade relaxen för oss själva i två timmar, det var bra jobbat.

Efter avslutad tvagning gav vi oss över vägen till Bergakungen för att beskåda filmen Shutter Island. Den bygger på Dennis Lehanes bok Patient 67 och om du inte har läst den boken så rekommenderas den starkt. Nåväl, filmen höll även den hög klass och det var ett bra filmval tyckte alla närvarande.

Efter avslutad film begav vi oss till restaurangen som ligger inne i Bergakungens komplex, Danilo. Till denna sittning är även Kenneths fru välkommen och ett par fruar dök således upp till denna tillställning. Det blev mat i filmens tecken, själv åt jag en King Kong burger så förstår ni vad jag menar. (Borde den inte heta King Kenneth burger) Som vanligt tjötades och skämtades det som det brukar på dessa tillställningar och när klockan började närma sig småtimmarna begav vi oss hem och ännu en lyckad Kennethdag var avverkad.

Du kan titta på bilder från dagen här>>