Almanacka med kommande aktiviteterna.

Här ligger en kalender för våren 2019.

Ölprovning på Tre små rum

Torsdagen den 17 januari kl 19:00. (ttim)

Vi startar traditionsenligt upp med en ölprovning i januari. Platsen är Tre små rum. Stället där man inte får beställa in en vanlig öl. Alltså ett utmärkt tillfälle att pröva på något nytt.
Ingen föranmälan, bara att dyka upp.

Vinprovning

Torsdagen den 21 februari 18:00.

Mer info kommer

 

Kennethdagen

Fredagen den 22 mars 12:00 -

Årsmöte samt relax kommer att ske på Hotell Scandic Opalen.

Årsmöte med ärtsoppa och pannkakor 12:00

Den traditionsenliga ärtsoppan med passande dryck som följs av pannkakor och Kennethbakelse. Allt till det facila priset av 150 kronor.

Efter avslutad lunch tar årsmötet vid där allehanda punkter skall gås igenom.

Har du något du vill ha med under övrigt är det viktigt att du skickar in det i förväg om det är något styrelsen behöver ta ställning till.

Humning och mumning 15:00

Den klassiska relaxen vi alltid har efter årsmötet skall hållas i våt och bubblande miljö. Relaxavdelningen på Opalen uppfyller alla dessa krav med bred marginal. Glöm inte badbyxor. Handduk finns att låna på plats. Och i bastu och pool dricker vi i plastglas eller ur plåtburk. Glasflaskor är strängeligen förbjudet.

 

På kvällen är Kenneths fru välkommen. Du betalar själv för din mat och dryck.

Mat 18:00

Vi äter middag på Hotell Riverton och våra fruar anländer.

Meny att välja på är kött eller fisk men det är tyvärr inte klart riktigt vilka sammansättningar som kommer att erbjudas när detta infoblad går i tryck. När du väl är anmäld kommer du att få information av vad som kommer att erbjudas och vilka kostnader det handlar om. Räkna med runt 450 kronor för en tvårätters. Klart är att vi kommer att ta en meny bestående av två rätter.

Till middagen och underhållningen behöver vi ha din anmälan senast 4:e Mars. Till årsmötet och relaxen behöver vi veta senast 15 mars.

#311 Andersson tar emot anmälningar  

Brödbak

Lördagen den 13 april 10:00-17:00 ca

Johansson i Bullaren har en vedeldad ugn. Till den har han bjudit in oss att närvara en lördag för att baka bröd. Detta blir ett heldagsarrangemang utöver det vanliga.

Degen kommer att sättas 08:30, vill man vara på plats då går det utmärkt, annars är planen att vi börjar baka någon gång runt 10-10:30. Vid tolv-ettiden är det lunch och det hela avslutas med en soppa runt fyratiden.

Ca 60 kakor kommer det att bli och man får givetvis med sig lite smakprov hem.

Arrangemanget kommer att pågå så gott som hela dagen och man är välkommen att dyka upp eller droppa av när man vill. Känner man för att stanna över och har husbil eller husvagn finns det utrymme för det med.

Kostnad för detta är endast egen dryck, allt annat bjuder Johansson på, inklusive lunch och middag. Ta nu tillfället i akt och var med om något unikt.

Kenneths fru är välkommen också. Blir vi väldigt många får vi turas om att baka bara.

Anmäl till #311 Andersson senast fredag 5 april Då får du också reda på adressen.

 

Gamla Kennethdagen

Måndagen den 29 april.

Kennethklubben Söderslätt bjuder in oss till en tripp till Köpenhamn. Denna tripp gjordes även förra året och ett litet reportage om det finns längre fram i bladet. Är du intresserad av detta arrangemang så tag kontakt med #305 Lindblom.

Vår saknade men inte glömda gamla dag. Denna dag firar man ensam, en middag för två eller ett stort kalas, du väljer själv. Det viktiga är att du på något sätt uppmärksammar och hedrar denna dag. För att muntra upp denna måndag tycker jag du bjuder till ordentligt och bjuder in grannen och firar med om du inte åker med till Köpenhamn. 

Åby

Torsdagen den 16 maj. 17:00  (ttim)

Vi besöker Åby i valfri gångart. Först är det stallbacksvandring och sedan middag i Restaurangen. Kenneths fru är välkommen.

Anmälan till #305 Lindblom


Skärgårdsbåt

Juni.  

Mer info kommer.