29/4

10-års jubilarerGamla Kennethdagen beslöts på årsmötet att den skulle firas med ärtsoppa och punch till lunch. Sagt och gjort så blev det också. Och inte bara det, två Kennethbröder fick dessutom 10-års medalj, #381 Blomstervall samt #392 Franzén. #381 är till höger på bilden och #392 till vänster. Skojaren i mitten borde alla känna till vid det här laget, allas vår ordförande #306 Gärdmark.

Ärtsoppan var utsökt, punschen likaså. Tyvärr var fyrorna slut så vi fick beställa in sexor istället. Efter huvudrätt var det dags för pannkakor med grädde och sylt. Även dessa njöts med stort välbehag. Efter avslutad lunch fick vi alla bege oss dit vi nu var på väg. Ett litet trevligt avbrott i vardagen så vi bestämde att nästa år blir det en lunch igen.

ÄrtsoppaEftersom ärtsoppan inte infann sig på sedvanligt sätt den 22/3 tar vi igen det nu när det blir den 29/4.

Torsdagen den 29/4 klockan 12.00 samlas vi och äter ärtsoppa på S/S Marieholm. Vill du vara med är det bara att anmäla sig till #305 Lindblom.

Vill även påminna om Åby som går av stapeln den 20 maj. Föranmälan till detta evenemang vill Lindblom ha senast fredag 14 maj.

Väl mött.