Bandy

Som alla vet har vårt kära GAIS Bandy avancerat till högsta serien. Den 8 februari var det dags att möta Villa BK på Heden.

Styrkta av en närande måltid med tillhörande dryck tågade vi tillsammans mot bandyplanen vid 18.30-tiden. Inta bra platser på läktarna och styrka sej med medhavt Bandykaffe är en del av ritualen. Hur skulle det gå för hemmalaget? Båda lagen kämpade väl under de två halvlekarna, men dessvärre gick segern till Villa BK.

Nåja. Man kan inte vinna jämt och vi hade ju sett på bra Bandy och haft en trevlig afton.

Vi lär komma tillbaka nästa säsong.

Kenneth x 5Kung Bore visade sig vara i toppform denna fredagskväll. Vi var fem personer som slöt upp för att testa en ny aktivitet, kolla bandy. En fredagskväll som började med middag på La Gondola kunde ju inte bli fel. Fel blev det inte heller, men kallt. Och SNÖIGT.

Tre av oss hade sett till att fixa till riktigt bandykaffe, Alvén hade dessutom fixat en redigt gammal portfölj att ha med det i. Det var bra det för värme innaför västen behövdes verkligen. Det snöade nå't så in i bänken att man körde matchen i 3x30 minuter istället för som brukligt 2x45. Detta bara för att man skulle kunna hålla isen någorlunda ren från snö. För att det skulle ha funkat hade dom behövt haft pauser var femte minut skulle jag tro.

Matchen då, jo, den spelades därute någonstans i snöyran och GAIS Bandy vann med 6-3 mot Frillesås. Totalt 190 betalande hade man räknat in denna kväll så Kennethklubben stod för mer än 2,5% av all publik, inte illa :-)

Vi hade mycket trevligt, vi pratade med domarkontrollanten (han ville inte ha bandykaffe) och lärde oss en hel del om bandyns reglemente. Vi drog nitlotter i lotteriet GAIS anordnade och vi språkade med folket på läktaren. Överlag ett bra arrangemang som vi nog gör nästa år med och om det inte är så snöigt då kanske vi kan se matchen också.

Bilder från bandyn hittar du under bilder i menyn till höger.