Fint diplomSes av många som den riktigt stora begivenheten under året och det är ju en Kennet(h) som håller ihop det hela.

För första gången skulle vi vara med och vara behjälpliga med allehanda saker i och kring cupen. Vist kändes det lite spännande. Tidigt på morgonen träffades vi, Kennet Andersson, #3, #305, #306, #311, #369 & #3028 för att göra vårt bästa och dessutom sälja tunnbröd. Den numer berömda KennethKakan. Allt till förmån för kampen mot Prostatacancer. Försäljningen gick strålande. Det egenhändigt bakade brödet inbringade hela 2 610:-. En kund betalade t.o.m. 100:- för en påse.

Som grädde på moset skänkte SKKF 3 000:-. Pengarna överlämnades av SKKF till Kenneth Andersson vid en ceremoni på scenen.

Utöver detta utförde vi ett antal andra göromål under dagen. Det är mycket som ska klaffa under ett sådant arrangemang.

Vi fick uppleva en fantastisk dag på Heden. Vädret var, givetvis, på vår sida (Stockholm Maraton hade nästan minusgrader denna dag) och det gamla publikrekordet slogs med råge. Massor av rolig fotboll och andra aktiviteter. Mat och dryck. Många nya bekantskaper gjordes och skribenten samlade in en massa autografer till barnbarnen. Ni ska veta att det var många idrottsprofiler på plats.

Naturligtvis var det Team Kennet som vann cupen.

Dagen avslutades med en bankett på Valand med över 300 gäster. Under banketten hölls också en auktion som bör ha inbringat över en halv miljon till Cancerfonden (Eric Karlsson All Star Team JVM tröja såldes t.ex. för över 200 000:- bara den).

Totalt har cupen hittills inbringat nästan 1 miljon när alla utgifter är betalda så här långt. Auktionen är då troligen inte inräknad, och bidragen fortsätter att strömma in.

Slå det om ni kan, Bosse, Sven, och ni andra.

Nästa år är vi där igen. Planeringen är redan i full gång.

Mer info finns på www.kennetcup.se och www.cancerfonden.se. Där kan du läsa hur även du kan skänka en slant till Kennet Cup.