Pilsnerprvfning

Entré till 3 små rum18 Januari och mörker och snömod hänger över oss. Ett ljus i mörkret är då att besöka 3 små rum och njuta av vad de har att erbjuda. Och en massa att erbjuda har de, om du inte vill ha någon av storsäljarna.


Heineken och Carlsberg är portade från detta ställe. Istället är det lite öl för finsmakare. Och cider. Eftersom undertecknad inte har någon fallenhet för öl passade jag på att testa ett par cider jag inte testat innan. Båda med mycket gott resultat. Jag frågade Reza, som äger och driver stället, om de finns på systembolaget. "Knappast" svarade han. Vilket gör det hela lite mer exklusivt.


Under kvällen diskuterades kommande arrangemang och ett litet beslut togs. I skrivande stund får vi dock hålla det hemligt. Kommer att avslöjas senare under våren.

/#311

duggesDet är nu klart att ölprovningen kommer att bli på Dugges i Landvetter.


Vi berättar om konsten att brygga ale, porter och lageröl och vilka råvaror som ingår medan Ni provsmakar bryggeriets aktuella sortiment. Som avslutning guidar vi runt bland pannor och lagringstankar.


- En god välkomstmacka som entré.

Torsdag 20 September klockan 18.00. Kostnad 400 plus resan upp från centralen i chartrad buss. Sprid till era vänner. Ju fler vi blir ju billigare blir bussen per person.

Anmälan till #305 Lindblom snarast.

Vi går till vårat stamhak för att testa öl. Numera till på S/S Bohuslän vid Operan.

Pilsner brukar provas tredje torsdagen i Januari, Mars och September.

Kenneth går till Golden DaysDet var meningen att vi skulle ha testat öl på Delirium men dom har lyckats att gå i konkurs så nu går vi till Golden Days istället. 19.00 på Golden Days för er som vill träffas och ta en öl alltså.