Dart

Darten inställdTyvärr ställs 2010 års dartmästerskap in på grund av för få anmälda. Endast två personer hade anmält intresse så då bestämdes det att mästerskapet ställs in i år. Kan det vara som så att förra årets mästerskap tillsammans med alla Elisabeth tog musten ur folk?

Vi ses på kommande arrangemang istället.

En ros till ElisabethKenneth var där, Elisabeth var där och pressen var där. Allt är som det brukar när Kennethklubben ställer till med festligheter.

Denna gången var det som sagt Elisabeth som hälsade på oss på sin namnsdag och detta uppvaktade Kenneth givetvis henne med rosor för. Inte bara vi utan även GT kom på besök för att skriva om denna historiska händelse, det är första gången i världshistorien (vad vi vet) som två namnklubbar möts på detta sätt.

Under den delikata måltiden som dukats upp för oss på Eriksbergs bowlinghall så hölls det tal om hur respektive klubb hade startats. Vi har en av grundarna i vår förening i #3 Söderlund och Elisabeth hade sina två skapare på plats i form av Lisa Söderberg och Elisabeth Ljungström.

Efter att vi hade språkats vid en stund var det dags för dartmästerskapet så och efter tre inledande matcher där regler fick förklaras, pilar bytas ut samt regler förklaras igen så var ett finalfält klart bestående av Alvén, Lindblom, Andersson, Nye Alvén (Alltså Alvéns svärson som ju tagit sig namnet Kenneth), Bernting (Eriksbergs bowlings ägare) samt den enda av tjejerna som kvalade in, Lisa Söderberg.

Pilkastning är den tredje aktiviteten i våra mästerskap.
Förutom äran tävlar man också om Ettans pokal.

Pilar kastas den tredje torsdagen i November.

altDen 19 November har Elisabeth namnsdag. Klockan 19.00 sluter vi upp på Eriksbergs bowlinghall för att avgöra årets dartkamp. I år blir det extra lurigt för vi kommer att ha sällskap av Elisabeth. Kanske inte just drottningmodern kan komma loss den dagen men väl en 10-15 andra Elisabeth.

Det är alltså som så att vi kommit i kontakt med ett gäng tjejer som lystrar till namnet Elisabeth och som brukar träffas lite då och då, känns det bekant? Nu väljer dom att fira sin namnsdag på bästa sätt, nämligen med oss i Kennethklubben. Nu hoppas vi att du, käre Kenneth, vill komma och göra deras dag extra speciell.

Det är bra aom du annonserar din ankoms innan och det kan du göra till 311 Andersson.

Väl mött på Eriksbergs Bowlinghall den 19:e.