Kenneth, Kenneth, Kenneth.....Kennethdagen firades som sig bör med pompa och ståt. Trots att detta var en söndag lyckades vi göra det till en festdag utan dess like.

Klockan 12.00 samlas 12 Kenneth samt två Okenneth (föräldrar till den minsta Kenneth i församlingen) på S/S Marieholm som denna dag hade öppet enbart för oss. Det serverades en utsökt ärtsoppa till årsmötet och punchen smakade även den mycket bra. Årsmötet var i år av det lite längre slaget eftersom vi var så många närvarande. Detta gjorde att många nya och bra åsikter luftades. Dessutom fick två Kenneth i rummet sin 10-års plakett efter att ha varit med i Kennethklubben i tio år. 

Efter årsmöte och ärtsoppa och pannkakor var det dags för Kennethbakelsen och kaffe.

 

 

KennethbakelserKennethbakelsen var idag bakad av ingen mindre än webredaktören #311 Andersson själv.

 

Den smakades till allas belåtenhet och årsmötet tog tydligen ett extra beslut att dessa måste bakas till nästa år med. Nu undrar jag bara vem som vågar utmana mig i att försöka baka sina egna bakelser.

Som ni alla säkert känner till så finns receptet här på sidan.

Efter besöket på Marieholm var det dags för humning och mumning. Detta arrangemang avlöptes i år i Hotel Opalens relaxavdelning. Det bjöds på den nyinstiftade Kennethdrinken från Göteborg, kallad Fånga Kenneth, och den avnjöts med välbehag. Även receptet till den drinken finns här på hemsidan.

Relaxen ja, det var först bastu och sedan satt vi alla i det luftiga utrymmet vid bubbelpoolen och språkades om både det ena och det andra. CannonballOch rätt var det var stod helt plötsligt vattnet bakom Apotekar'n i bubbelpoolen högt i luften. Han hade blivit "attackerad" av en kanonkula modell Andersson.

När vi hade relaxat färdigt begav vi oss till restaurang Bamboo och där anslöt även en hel del av Kenneths fruar för att vara med att avsluta festligheterna.

För undertecknad var det första gången han åt Mongolisk mat men helt klart inte den sista. Maten var utsökt.

När klockan så närmade sig natten bröt vi upp för denna gången och ytterligare en minnsväd Kennethdag var till ända.

Kenneth Alvén förevigade denna dag och en hel massa bilder från dagen finns under foldern bilder till höger. Eller klicka här>>