En samling på 12 Kenneth samlades denna högtidsdag på Opalen inför vårat årsmöte. Samuelsson hade dock "bara" kommit förbi för att hämta sin 10-årsmedalj. Han skulle vidare på annat galej. Således blev vi elva friska filurer som stegade ner och tog ärtsoppa. Och det var en god sådan. Till detta serveras dryck som var och en valde själv. Soppan var så smaklig att undertecknad tog två portioner. Påföljande pannkakor brukar vara ett par stycken. Opalen knusslade inte utan bjöd oss på fyra stycken per Kenneth. Detta ledde till att en rejäl mättma infann sig hos den samlade gruppen.
När alla tillförskansat sig kaffe återvände vi så till möteslokalen för årsmötet. Det fastslogs att vår ambassadör befann sig i Hfvudstaden för att bevittna en landskamp i fotboll. Lite bedrövligt då landskampen gick av stapeln först på lördagen. Under mötets gång blev sittande styrelse omvald för ytterligare ett år. (#311 Andersson ordförande, #305 Lindblom kassör samt #306 Gärdmark som sekreterare) Styrelsen kommer även denna period att agera valberedning.
Ekonomin är på plus och vi jobbar på att så skall fortsätta vara fallet. Slutligen kom vi fram till medaljutdelning.
#369 Alvén fick sin 20-årsmedalj medans Dalén och Eriksson fick sin 10-årsdito. Extra plus till Eriksson som arbetar som lärare på Angeredsgynasiet. Han begärde ledigt från sin arbetsgivare för att kunna närvara.
Efter årsmötet var det dags för en smaskig Kennethbakelse. Den var lite tuff att få ner då man ätit sig mätt bara en timme innan. Cafe and the Bakery hade gjort ett utmärkt bakverk i år igen så bakelserna gick åt.
Full med intryck från mötet och fullt med bakelse i magen var det så dags för relax. Och till detta speciella tillfälle hade #305 och #369 bryggt ett specialöl, en högtrycks-ipa. Vid det här laget känner ni nog till att undertecknad inte är någon ölfantast men jag smakade i varje fall och det smakade inte så illa. Bra jobbat.
Efter en massa bastande och tvagning var det dags att eftersvettas i konferenslokalen innan vi begav oss till kvällens middag. Denna var belägen i skybaren på Riverton som med en bedårande utskikt över Göteborgs hamninlopp gör anspråk på bästa utsikten i restauranggöteborg.
Kenneths fru anlände och vi fick våra platser. Mat och dryck kom och alla åt med god aptit. Lite hungriga hade vi allt blivit sedan bakelsen. När mat och dryck var slut blev vi visade från vårt bord då några andra bokat efter oss och vi fortsatte i baren. När vi kände att även törsten var stillad begav sig så var och en hem till sitt. Firandet hade då hållt på i cirka elva timmar.