MarabouKarlssonDet var Apotekarn, Olsson, Andersson, Söderlund, Kollberg, Alvén Sr, LilleKenneth samt Karlsson som dök upp till årets batalj av Femkampen på Liseberg. Även detta år hade LilleKenneth sin pappa som tävlade för honom. I år var det även kvinnlig fägring med vid sidan om. LilleKenneths mamma samt Anderssons 11 månader gamla dotter.

Det var denna gängen som alltså gjorde upp i årets grenar som valdes till Woody, vattenpistol, Äggkastning, Stallet samt luftgevärsskytte. Andersson var obeveklig i de fyra första grenarna. Visserligen delades förstaplatsen i vattenpistolen med Apotekarn samt med Alvén den äldre i Stallet men i Woody och äggkastningen var han ohotad.

Sista grenen är som vanligt luftgevär och här hamnade Andersson långt ner i resultatlistan medans Söderlund satte hela 47p av 50 möjliga, bra skjutet. Tyvärr räckte det bara till en andra plats eftersom Andersson redan efter fyra grenar kunde komma sist i den sita grenen och ändå vinna.

Årets upplaga av Apotekarns hemliga pris var en mycket tjusig plunta att förvara diverse drycker i. Andra pris samt tröstpris gick till Söderlund respektive Karlsson. Den sistnämnde behövde dock inget tröstpris. Han kammade nämligen hem stjärnvinsten i år igen. Förra året var det Daim hjulet, detta året blev det choklad-hjulet istället. Inte undra på att han har nöjda barn-barn.

Summa summarum, en mycket lyckad kväll.