Sex stabila kombatanter ställde upp på höstens första aktivitet på Liseberg. Kvällen till ära var det både bluesmusik på Taubescenen samt svängigt dansgung från Polketten. Inget av detta brydde vi oss om då det var femkamp som var det stora målet för oss under denna ljumma sensommarkväll.
Bord var bokat och sex Kenneth samt ett par Kenneths Fru slog sig ner för att dinera på Stjärnornas krog. Efter smaklig spis och dryck valdes det så ut grenar och sedan var det ut i parken och kampen började.
Så efter ankjakt, vattenpistol, barstopp, skee-ball, huggstubben, barstopp igen samt det avslutande luftgeväret var så kampen över. Vill här bara föra till protokollet att barstoppet inte är poänggrundande.
Inför den avslutande skyttegrenen leder #311 Andersson med tre poäng jämfört med #305 Lindblom. Och skyttet blir spännande eftersom Lindblom skjuter bäst av alla (tillsammans med Gärdmark). Andersson är dock inte så mycket sämre och placerar sig på en tredjeplats. Detta gör att han tar vinsten med minsta möjliga marginal.
I prispotten var som brukligt Apotekar's hemliga pris. Till dagen beståendes av tre som priser.
Förstapristagaren fick en tomtedräkt till en glöggflaska. Andrapristagaren en liten skldpadda i porslin. Tredjepristagaren var Gärdmark själv så fyran i tävlingen, Kullberg, fick mottaga en liten bil.
#305 hade med sig sin fru. Hon plockade hem flera vinster från spelhjulen och var klart nöjd.
SMHI hade utlovat regn men det valde att hålla sig borta hela kvällen men när jag precis hade kommit hem började det att störtregna. Ibland har man tur.