Aktivitet

Deltagare Boulen
Deltagare Boulen

Förra året när vi planerade vårens program föreslog #369 Alvén att vi skulle prova på boule. Det passade inte in i programmet då men till årets program la vi till det. Och det var en bra idé.
Spelet som vi alla spelat med platklot från macken där minst ett av kloten tappat lite eller allt vatten och var i princip omöjligt att kasta skulle nu alltså provas på i mer kontrollerade former.
Vi möts således upp på Boulebar i Rosenlund och kvällen börjar med middag som inte helt oväntat går i franska tecken. Denna kväll var mitt i sportlovet och så mycket människor var inte närvarande så servicen vi fick var ypperlig.

Skyttet den 27 Juni blev en succé.

#369 Alvén tog hem titeln storstilat.

Bilder från Arrangemanget finns här>>

Nu börjar det klarna lite beträffande skyttet.
Börjar m.a.o. dags att gå vidare med planeringen.
 
För dej som ev. inte hänger med riktigt är det bara att fortsätta läsa.
 
Datum är satt till torsdag 27 juni (ftim).
Tiden är kl: 18.00, och vi kommer att hålla på i gissningsvis 2,5 timmar. Allt beroende på oss själva.
Platsen är skjutbanan i Sisjön.
Kostnaden är beräknad till 450:- per man. Går att sänka om det skulle vara önskvärt. Patroner över cal. .22 är dessvärre inte gratis.Jag räknar i nuläget med 4-6 deltagare, men jag tror inte att antalet påverkar priset i nämnvärd utsträckning.
 
Vad ska vi då göra?
Jo. Efter den obligatoriska, och viktiga, säkerhetsgenomgången ska vi skjuta med diverse olika pistoler och revolvrar av varierande kalibrar. Från .22 till .45, inklusive svartkrutsrevolver. Den senare är en upplevelse. Det kan jag lova. Har vi tur kan även 357 Magnum ingå, men det vet jag inte med säkerhet. Det hänger lite på vilka skyttar som ska hålla i aktiviteten. Alla har ju inte en så´n puffra. Om jag inte fattade det helt fel ingår även något som kan, eller ska, kallas gevär.
 
I skrivande stund är det inte helt klart, men tanken är att vi inte enbart ska perforera måltavlor. Det finns så mycket andra saker som är roliga att skjuta på.
 
Vi kommer att förbruka ett stort antal patroner under kvällen så det kommer att sälla högre om Kenneth än någonsin tidigare. Min tanke är att vi ska avsluta det hela med en tävling där högsta resultat vinner.

Skicka svar till #369 Alvén om du är intrsserad.

Subcategories