#305 är förvånad segrare i boulenVi mötte upp som vanlig ordning en timme och en kvart innan det tilltänkta spelet skulle börja för att hinna med att smörja vårat krås. Och det hinns med utan problem då vi har vår aktivitet mitt under brinnande sportlovsvecka här i Göteborg. Sålunda är det begränsad med gäster denna dag och servicen är snabb och föredömlig.

Efter allahanda delikata rätter och dryckER skall så årets batalj avgöras. Vi har egentlien bara okat en bana men eftersom det är så få personer i lokalen får vi lov att köra på två banor vilket gör att spelet går fortare. Vi kör man mot man och flest segrar när tillställningen är slut vinner. Kan detta då bli spännande? Ja, det kan det för när alla matcher var färdigspelade och alla bara hade en match kvar stod det mellan #305 Lindblom och #306 Gärdmark som hade vunnit alla sina bataljer innan.

Vi andra spelade av våra matcher för att få slåss om den hedrande tredjeplatsen. Den togs hem av #311 Andersson.

I finalen, som vi kan kalla den då, gjorde dock #305 processen kort med #306 och den matchen avgjordes relativt snabbt och Lindblom stod som värdig mästare i 2018-års boulemästerskap. Som synes på bilden blev han märkligt förvånad.