Det fortsatta firandet av 20-årsdagen testades i år ett nytt koncept. Vi Placerar allt på i princip samma ställe.
På hotell Opalen höll vi både årsmöte och relax. För att sedan avsluta genom att gå över vägen till Danilo för middag.

Vi började med ärtsoppa och tillhörande dryck. Pannkakor och grädde följde på det. Till maten serverades även Framsidans specialöl.
Just öl är inget jag tycker om men bröderna hade under min frånvaro bytt ut mitt glas med riktig cider till ett glas med öl. Faktum är att några trodde inte jag skulle känna skillnad. Detta skall stå er dyrt någon dag bröder...
Efter avslutad mat tog så årsmötet vid. Tio personer närvarade när #3 öppnade mötet med lite anekdoter från Kennethklubbens bildande i Göteborg.
Årsmötet avlöpte som sig bör och sittande styrelse återvaldes, Således #311 Andersson till ordförande, #306 Gärdmark till sekreterare samt #305 Lindblom till Kassaförvaltare.
Lerneryd är kvar som valberedning och vid denna punkt uppstod en del tumult då ett mycket trevlig störningsmoment höll på att förvirra sig in i möteslokalen. Hon bad om ursäkt att hon gått fel. Alla närvarande i rummet ansåg dock att hon gått helt rätt.
#311 hade tidigare under dagen varit i Kungsbacka och delat ut en 20-årsmedalj till #314 Liljeqvist. Han blev mycket glad över besöket. Han sitter i rullstol och ansåg det vara för krångligt att komma på årsmötet.
På mötet fick Kullberg mottaga sin 10-årsmedalj under stort jubel.
Övriga frågor som sedan diskuterades var bland annat genomgång av rekordförsöket, julbordsalternativ för kommande julbord, fira gamla Kennethdagen med Söderslätt i Köpenhamn den 29 april, Brygga eget öl till Kennethdagen,
få med Kenneth Tonef på bilspan i radio Göteborg till klubben samt att vi ringde och gratulerade årets Kenneth 2015.

Efter avslutat möte var det dags för kaffe och Kennethbakelse. Bakelsen hade i år bakats av _Bakery_ och smakade mycket bra.
Efter mötet gav vi oss nästan allihop in till relaxen för bastu och bubbelpool. Fördelen med att vara tidiga till bastun en vardag är att vi blir själva.

Humöret var på topp i både bastu och bubbelpool. Dock gick tiden så fort så vi fick avbryta för att göra oss iordning för kvällens middag på Danilo.
Till kvällens begivenhet fick jag dock boka av ett par platser på grund av dubbelbokningar. När jag pratar med Camilla i bokningen säger hon att hennes pappa heter Kenneth och väl på Danilo visar det sig att en av servitörerna har en morbror som heter Kenneth med.
Ett par infoblad delades ut för att vidarebefodras till dessa familjemedlemmar.
Danilo har vi ätit på några gånger och de gjorde oss inte besvikna denna gång heller.
Dock blev man lite förvånad inne på restaurangens toalett. De hade nämligen en video på väggen med folk som tittde fram. Oväntat och roligt.
Middagen fortlöpte med efterföljande kaffe och avec och så var denna dagen till ända.

Slår man ihop både lördagen och tisdagens firande så firade vi vårt 20-årsjubiléum i över 17 timmar.