Info

Kenneth Alvén har gjort ett kanonjobb och satt samman ett dokument med en massa kuriosa om namnet Kenneth.

Detta dokument finns att ladda ner om du klickar här>>

Nu ligger höstens program uppe här på sidan, klicka på Almanack för att ta del av det nya programmet. Eller för den delen, klicka på infobladet och ladda ner. Kommer snart i din brevlåda.

SKK 20 årEfter helgen som gått, samt måndagen, så har det skett lite förändringar i styrelsen, såväl i Fadersklubben i Sundsvall som här på Framsidan.

Uppe i Sundsvall fick vi en hedersordförande i #1 Krook som efter 20 år på ordförandeposten tackar för sig. #13 Selvehed som har varit verkställande ordförande några år går nu in och tar över den posten till fullo.

Här på Framsidan har vi också gjort ett ordförandebyte. #306 Gärdmark, mer känd som Apotekar’n, har efter många års trogen tjänst valt att trappa ner och ny i den rollen blir #311 Andersson.

Övrig Styrelse består av Ambassadör #3 Söderlund, Penningförvaltare #305 Lindblom samt Sekreterare #369 Alvén.

En längre rapport från Sundsvallsresan kommer efter påskhelgen.

Årsmöte i Utbynäs Klubbhus kl 17.00Årsmötet kommer att hållas den 25:e mars kl 17:00 i Utbynäs klubbstuga och inget annat.

Framsidans Årsmöte hålles i sann Kennethanda i Utbynäs klubbhus. Menyn för kvällen är ärtsoppa med pannkakor, en starköl och 4 cl punsch till det. Priset, som är subventionerade  av SKKF, är  50 kr.

Utbynäs klubbhus som ligger på Lemmingsgatan 5 eller om du känner till fotbollsplanerna i Göteborg, då är det Lemmingvallen du skall åka mot. Buss 58 går till Lemmingvallen.

Anmälan, som är ett måste, till #306 Gärdmark senast tisdagen den 19 mars

Svenska Kennethklubben 20 årSvenska Kennethklubben fyller 20 år den 22 mars. Detta kommer att firas med pompa och står i staden där allt började, Sundsvall. Därför kommer vi inte att ha någon aktivitet i Göteborg under Kennethdagen men vi utgår från att ni som inte kan komma med firar på egen ort.

Årets Kenneth och övrig informatiojn hittar ni på faderklubbens hemsida www.kenneth.se

Återkommer med en utförlig rapport om vad som hände i Sundsvall någon gång nästa vecka.